Syndic

Professioneel beheer brengt geld op

De waarde van een pand? Dat is de optelsom van de ligging, de afwerkingsgraad, het aantal vierkante meter en…de staat van de algemene delen. Bij een verkoop krijgt u nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken. Onderschat nooit het belang van een goed onderhouden gevel, lift, trap en inkomhal. Ze maken wel degelijk het verschil.

Toekomstige meerwaarde

Als gedreven syndici zijn we niet enkel bezig met financieel, technisch en administratief beheer, maar brengen we ook proactief de potentiële verbeterpunten van een gebouw in kaart. Zo kunnen we onnodige kosten vermijden, preventief ingrijpen en u een hoogwaardige service verlenen. Tegelijk blijft zowel de huidige waarde als de toekomstige meerwaarde van uw mede-eigendom gewaarborgd. Een absolute win-winsituatie.

24 uur op 24, 7 dagen op 7

Bij Immo Thalassa kan u rekenen op niet één, maar vier beheerders. Tanja buigt zich hoofdzakelijk over het technische beheer, Greta beheert het financiële luik, Géraldine neemt de administratieve taken voor haar rekening en Jonathan werkt over de drie niveaus heen. Hoewel elk lid van ons team een specifieke kerntaak heeft, is ieder van ons perfect op de hoogte van wat er leeft binnen de gebouwen die we beheren. Zo kunnen wij u gegarandeerd verder helpen, en dit 24 uur op 24 en 7 dagen op 7.

Advies en bemiddeling

Een goede syndicus-vastgoedmakelaar is niet enkel uw vaste contactpersoon bij pijnpunten of onenigheden, het is ook een professionele bemiddelaar en adviseur. Immo Thalassa maakt er een erezaak van om eenheid te creëren en een goede wisselwerking tussen mede-eigenaars te faciliteren, om in het belang van en in samenspraak met iedere belanghebbende naar constructieve oplossingen te zoeken.

Niet de grootste, wel de beste

Immo Thalassa heeft momenteel 37 panden in beheer. We willen graag richting 52 gebouwen evolueren. Een vijftiental panden erbij is meer dan voldoende, want we willen dezelfde service en kwaliteit kunnen blijven leveren. Bij Immo Thalassa is ons streefdoel niet om de grootste te zijn, maar wel de allerbeste.

 

Is uw pand gelegen in Koksijde, Oostduinkerke, Veurne of De Panne en wil u graag weten wat wij kunnen betekenen voor uw mede-eigendom? Steeds welkom voor een kopje koffie en een vrijblijvende babbel na het maken van een afspraak. Laat onderaan deze pagina uw gegevens achter, dan nemen wij met plezier contact met u op.