Jonathan Benoot

Jonathan Benoot

“Luisteren is mijn dada. Ik luister graag naar Uw behoeftes en zoek samen met U naar de juiste beslissing binnen ons portefeuille of er buiten.”

BIV 508458 - FSMA 11104A-cB

Functie: medezaakvoerder, dagelijks beheer kantoor (>15 jaar ervaring)
Specialisatie: verkoop, verhuur, beheer gebouwen, schattingen

Jonathan is zaakvoerder van Immo Thalassa. Hij kan bogen op meer dan 15 jaar ervaring wat betreft de verkoop, de verhuur en het beheer van gebouwen. In zijn vrije tijd gaat hij graag tennissen met zijn vrouw en zoon, maar Jonathan is ook een fervente muziekliefhebber. Zijn luisterend oor is niet enkel bij het beluisteren van symfonieën en diverse andere deuntjes een belangrijke gave, maar ook binnen zijn job. “Mijn luisterbereidheid en het feit dat ik klanten advies verleen, specifiek afgestemd op hun behoeften, zorgen ervoor dat ik voor hen een meerwaarde kan creëren. Zo verkocht ik onlangs een pand waarvan de eigenares beslist had om vanaf nu te huren. Ik bracht een potentiële koper met haar in contact en samen vonden we al snel een mooie compromis. Zo kon ik een in één klap een inkoop, een verkoop en een jaarverhuur realiseren, gewoon door de juiste mensen met elkaar in contact te brengen.

Niet enkel het luisteren naar klanten, maar ook eerlijkheid is één van onze stokpaardjes. Dat betekent ook: ongemakkelijke waarheden vertellen en niet zomaar akkoord gaan met de makkelijkste oplossing. Willen mede-eigenaars bijvoorbeeld op korte termijn niet investeren in hun gebouw, dan wijzen wij hen op de risico’s hiervan op lange termijn. We vinden het onze plicht om mensen bewust te maken van zaken waaraan ze zelf niet hadden gedacht. Preventie en technisch advies verlenen, ook dat is de job van een vastgoedmakelaar-syndicus.”

Tel: 058/51.11.62
E-mail: jonathan@immothalassa.be