Nuttige inlichtingen verhuur

Duurtijd

Hoe langer de duur van uw vakantie, hoe interessanter de huurprijs!
Wij verhuren per week, per 14 dagen en per maand en dit van vrijdag 15 uur tot vrijdag 10 uur.
U kan eveneens bij ons terecht voor een vakantieperiode van een midweek of een weekend. De opgegeven prijzen zijn de weekprijzen. Voor een midweek betaalt u gemiddeld 55% en voor een weekend gemiddeld 60%  van de weekprijs. In principe is de reservatie van midweeks en weekends pas mogelijk twee weken voor de aankomstdatum.
Wenst u daarentegen een afwijkende vakantieperiode, bel ons dan zeker even op en wij zoeken voor u naar een geschikte oplossing.
 

Waarborg

Deze bedraagt min. 175 euro per week, met een maximum van 750 euro per maand (afhankelijk van de vakantiewoning), en wordt terugbetaald uiterlijk 2 maanden na uw verblijf mits de huurder geen schade heeft aangebracht aan de woning of inboedel, en na aftrek van de verbruikskosten en/of opkuiskosten.
 

Huurprijs

De huurprijs omvat alles behalve verbruik van gas, elektriciteit, verwarming,  warm water en toegang internet (indien niet inbegrepen). De schoonmaak bij het verlaten van de vakantiewoning is ten laste van de huurder.
Alle prijzen en inlichtingen worden u gegeven ter informatie maar verbinden het agentschap niet. Enkel de prijs op het reservatiebewijs is bindend.
 

Schoonmaak

Elke huurder wordt verzocht zijn vakantiewoning als een goede huisvader te bewonen en het huishoudelijk reglement in het gebouw  te respecteren. De huurder wordt tevens verzocht het appartement  netjes achter te laten,  kosten voor verdere opkuis worden van de waarborg afgehouden. Men kan steeds een beroep doen op onze poetsdienst, mits dit minstens 4 dagen voor vertrek wordt aangevraagd.  De eindschoonmaak  is apart te betalen.
U dient wel ten allen tijde zelf af te wassen , koelkast, oven en microgolfoven schoon  te maken. De woonst moet tevens bezemschoon zijn en de tuin opgeruimd. Gebeurt dit niet, dan worden er extra schoonmaakkosten in rekening gebracht.
Huishoudelijk afval, PMD, papier en karton: dient bij vertrek verwijderd te zijn uit de vakantiewoning. Gelieve het Gemeentelijk reglement toe te passen.
 

Meubilair en uitrusting

De vakantiewoningen zijn gemeubeld en voorzien van keuken en sanitaire inrichting. Kookgerief en vaatwerk zijn aanwezig voor het aantal personen toegelaten in de woning.  Huislinnen en bedlinnen zijn door de huurders mee te brengen.
De verhuurder en Immo Thalassa zijn niet aansprakelijk voor eventuele kortstondige of onverwachte storingen van de technische installaties. Immo Thalassa zal alles in het werk stellen, van zodra zij op de hoogte zijn gesteld, om een zo spoedig mogelijke herstelling te bewerkstelligen.
Alle vakantiewoningen beschikken over een Tv-toestel en Tv-distributie.
 

Schade

Uiteraard staat elke villa of appartement  met de gehele inhoud en uitrusting ter beschikking van de huurder. Wanneer de huurder schade aangericht door vorige huurders vaststelt, dient hij dit aan het agentschap aan te geven. Wanneer hij zelf schade aanricht, dient hij dit voor zijn vertrek aan het verhuurkantoor te melden.
 
Het agentschap kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor schade of letsels, toegebracht aan de bewoners of bezoekers van de woning, ongeacht de oorzaak van deze schade. Evenmin is het kantoor aansprakelijk voor beschadiging van eigendom van de huurder, verlies of diefstal van geld of eigendom.
 

Aantal personen

Op uw huurcontract staat vermeld hoeveel personen worden toegelaten in de vakantiewoning. Huurders die zonder uitdrukkelijke toelating van het agentschap met meer dan het aangeduide aantal personen de woning betrekken,  zullen hun rechten als huurder verliezen en kunnen dus geen verdere aanspraak maken op de gehuurde woonst.
Een bed kan eventueel gehuurd worden, dit ook mits toestemming van het agentschap.
 

Huisdieren

Huisdieren worden niet toegelaten zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.
 

Bedlinnen

Hoes voor donsdeken, lakens, kussenslopen en handdoeken dienen meegebracht te worden.
 

No-smoking

In onze vakantiewoningen geldt een algemeen rookverbod.
 

Garages en parkeerplaatsen

Te huur bij ons op kantoor.
 

Annulatieverzekering

Een verzekering voor annulatie (ziekte, ongeval, e.d.) is niet in de huurprijs inbegrepen.  Neem inlichtingen op ons kantoor voor uw annulatieverzekering.
 

Betaling

Bij reservatie dient minstens 50% van de huurprijs als voorschot betaald te worden met een minimum van 200 euro binnen de 10 dagen. Het saldo van het huurcontract dient integraal 4 weken voor aankomst betaald te zijn.
Overschrijvingen via de bank kunnen gebeuren op ons rekeningnummer  IBAN BE94 0018 5110 0914 – SWIFT  GEBABEBB.