Greta Cambier

Greta Cambier

“Iedere dag sta ik klaar om elke klant te helpen die ons kantoor aanspreekt of binnen komt. Met veel plezier blijf ik U verder te woord staan.””

Functie: medewerker (> 35 jaar ervaring)
Specialisatie:  financieel beheer van gebouwen, schattingen, administratieve ondersteuning van de verkoop

Greta is senior manager verkoop bij Immo Thalassa. Met haar 39 jaar ervaring is ze een absolute krak in haar vak. “Onze job is dermate complex geworden dat ik het erg fijn vind om me specifiek op de verkoop te kunnen concentreren. Ik wil eerst en vooral verkopers een correcte schatting van de waarde van hun pand bieden. Loze beloftes maken, daar geloof ik niet in. Een vlotte verkoop is in ieders belang. Daarom geef ik mensen ook vaak de raad om hun woonst nog van een likje verf te voorzien of om bepaalde ruimtes beter in te richten. Je krijgt namelijk nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken. Daarnaast wil ik een zo compleet mogelijk dossier voorleggen aan kandidaat-kopers, zodat alle plus- en minpuntjes van een woning duidelijk zijn. Ook dat is onze taak.”

In haar vrije tijd geniet Greta ervan om tijd door te brengen met haar gezin, haar favoriete plekken in Koksijde te bezoeken, maar ook om te schilderen en haar artistiek talent de vrije loop te laten. “Die creativiteit beperkt zich niet enkel tot mijn privéleven. Ook als vastgoedmakelaar is het belangrijk om out of the box te denken. Enkele maanden geleden heb ik mensen die op zoek waren naar een appartement, geadviseerd om een woning aan te kopen. De criteria die ze hadden vooropgesteld, sloten gewoon veel beter aan bij het huis dat ik voor ogen had, dan bij eender welk appartement. Ze vertelden me onlangs dat ze nog steeds gelukkig zijn met deze keuze en ernaar uitkijken om hun vakanties door te brengen in hun tweede verblijf, samen met hun kinderen en kleinkinderen. Dat is de allermooiste erkenning die ik me kan wensen.”

Tel: 058/51.11.62
E-mail: greta@immothalassa.be