Emmie Cockheyt

Emmie Cockheyt

“Gepassioneerd sta ik iedere dag in voor de verwelkoming van onze klanten, het beantwoorden van aanvragen voor vakanties en persoonlijke controle van de panden na verhuring.”

Functie: medewerker (> 18 jaar ervaring)
Specialisatie: vakantieverhuur, administratieve ondersteuning van verkoop en verhuur, verwelkoming van de klanten

Emmie is verantwoordelijk voor de vakantieverhuur en is een vertrouwd gezicht aan het onthaal van Immo Thalassa. “Ik ben doorgaans het allereerste aanspreekpunt voor onze klanten, waarna ik hen indien nodig doorverwijs naar mijn collega’s. Structureel te werk gaan en het overzicht bewaren is binnen mijn werk onontbeerlijk. Vakantieverhuur is namelijk een complex gegeven. Er wordt op regelmatige basis een nieuwe of aangepaste wet gelanceerd, wat erop neerkomt dat ik ervoor dien te zorgen dat ik op de hoogte blijf van de nieuwste evoluties en recentste wetgeving.”

In haar vrije tijd is Emmie vaak bezig met haar gezin en maakt ze lange wandelingen met de hond. Koksijde is haar thuisbasis. “Deze gemeente heeft alles. Ook onze huurders zijn vaak lovend over alles wat onze gemeente te bieden heeft, maar ook over onze dienstverlening. Die dankbaarheid doet steeds opnieuw deugd. In mijn job is geduld evenwel een mooie deugd, want pasklare mogelijkheden zijn niet altijd voorhanden. Ik doe de boeking van de vakantiewoningen, maar ik verzorg tegelijk ook de prospectie naar nieuwe panden. Daarnaast stel ik de contracten op, en dat doe ik op een duidelijke en overzichtelijke manier, om potentiële misverstanden te vermijden. Ik sta ook in voor de afrekeningen na een verhuurperiode. Maar vakantieverhuur is veel meer dan enkel praktische zaken regelen. Voor vakantiegangers op zoek gaan naar leuke culinaire adresjes, hotspots en fijne evenementen en hen daarna met een goed gevoel en talloze mooie herinneringen huiswaarts zien keren, dat is mooi om te zien. Ondernemen, in dit geval verhuren, met een hart voor mensen, dat maakt ons uniek.”

Tel: 058/51.11.62
E-mail: emmie@immothalassa.be