Lien Muermans

Lien Muermans

Functie: Zelfstandig makelaar (> 2 jaar ervaring)

Specialisatie: Verkoop, verhuur

Sinds kort vervoegt Lien, het team van Immo Thalassa waar ze actief zal zijn als vastgoedbemiddelaar en boegbeeld Greta zal ondersteunen binnen de verkoop, ook zal ze actief zijn binnen het marketingaspect van het kantoor.

Tijdens haar BIV-stage in Gent heeft Lien een brede expertise opgebouwd in verschillende aspecten van de vastgoedsector, waaronder jaarverhuur, verkoop, inhuur, inkoop, en een eerste kennismaking met de complexe wereld van nieuwbouwwetgeving. Deze diversiteit heeft haar interesse gewekt om zich verder te verdiepen in de nieuwbouwmarkt.

Met een diploma in zowel marketing als vastgoed gelooft ze sterk in de kracht van een gecombineerde aanpak. Het vermogen om een pand op de juiste manier op de markt te brengen is cruciaal voor het succes van de verkoop. Maar naast professionele strategieën, hecht Lien ook veel waarde aan een persoonlijke aanpak. Het is essentieel om de tijd te nemen om zowel de verkoper als de koper te leren kennen, om op die manier oprecht te kunnen 'helpen'. Voor Lien is eerlijke en transparante communicatie altijd de sleutel tot succes.

“Het mooiste aspect van mijn werk is dan ook het kunnen bijdragen aan de tevredenheid van alle betrokken partijen.

In mijn vrije tijd vind je me vaak in goed gezelschap, waar ik graag tijd doorbreng met vrienden of familie of geniet van de prachtige natuur die onze kust te bieden heeft. Dit is dan ook de reden waarom ik teruggekeerd ben naar “het zeetje”, hoe leuk het bruisende stadsleven in Gent ook kan zijn, bleef ik verkocht aan onze mooie westkust. “