Géraldine Nollet

Géraldine Nollet

“Ik haal veel positieve energie uit zowel mijn privé- als mijn werkleven. Het stimuleert me om steeds het beste van mezelf te geven.”

Functie: freelance administratief medewerker
Specialisatie: facturatie, kapitaalbeheer en betalingen

Géraldine is freelance administratief medewerker bij Immo Thalassa. Ze verzorgt de facturatie, maar controleert ook de stand van het reserve- en werkkapitaal en de betalingen. Geraldine werkt hiervoor nauw samen met Tanja en Greta. “Zo’n viertal jaar geleden besloot ik om te starten als freelancer, en dus werk ik nu voor verschillende bedrijven, wat mij een mooie afwisseling biedt. Ik werk nu één jaar voor Immo Thalassa en ik ben elke donderdag aanwezig, maar ook tweewekelijks op zaterdag. De sfeer hier op kantoor is fantastisch, iets wat ik essentieel vind. Want hoewel mijn werk hoofdzakelijk administratieve taken omvat, is het fijn om binnen een familiale, positieve omgeving mijn ding te kunnen doen. De combinatie van autonoom werken en tegelijk ook deel uit te maken van een team, vind ik ideaal.“

In haar vrije tijd houdt Geraldine ervan om samen met haar man te reizen, te duiken, en op restaurant te gaan. Ze is ook meter van hartendiefje Pierre. “Ik haal veel positieve energie uit zowel mijn privé- als mijn werkleven. Het stimuleert me om steeds het beste van mezelf te geven. In de toekomst wil ik graag mijn schouders zetten onder een verdere administratieve vereenvoudiging en doorgedreven digitalisering. De nieuwste technologieën inzetten om zo efficiënt mogelijk onze dossiers te behandelen, zodat onze klanten in een mum van tijd een antwoord hebben op hun vragen, dat is het doel. Het lijkt mij een onafwendbare, maar mooie evolutie.”