Immo Thalassa, uw partner in vastgoed te Koksijde!

VAKANTIEVERHUUR, VERKOOP, VERHUUR OP LANGE TERMIJN EN BEHEER

Immo Thalassa opgericht in 1983 is een agentschap met naam in de immobiliënwereld, gekend voor een dynamische en klantvriendelijke aanpak ten dienste van haar cliënteel.
Mevr. J. Florizoone-C. Pauwelyn, staat sedert de oprichting aan het hoofd samen met haar personeel Greta Cambier, Tanja Greitsch en Emmie Cockheyt.
 
Dit vast team staat ten uwen dienst om u persoonlijk te begeleiden in uw zoektocht naar uw vakantiewoning zowel voor verhuur, verkoop en beheer.
 
Koksijde met zijn diverse badplaatsen en het polderdorpje Wulpen, kan iedereen bekoren. Koksijde biedt u een boeiende mix van natuur, cultuur, erfgoed, sport, evenementen, shopping en gastronomie.
 
Wenst u met uw gezin even uit te waaien aan de kust?  Zoekt u een studio, familieappartement of een grote villa voor groepen of familiereünies te huur?
U kunt hiervoor bij ons terecht.

Kom gerust eens langs en breng ons een vrijblijvend bezoekje.

Met vriendelijke groet,
Het Immo Thalassa-team

U kan ons aanbod ook bekijken op Immoproxio.be/immo-thalassa !
Pand in de kijker

Te huur

Elite Koksijde Appartement 2 slaapkamers | 5 Personen
Zonnig recent comfortabel appartement. Gelegen in het centrum van Koksijde. Zongericht met terras (terrasligzetels), zicht op nieuw gemeentehuis en evenementenput. Smaakvolle inrichting. Bestaande uit: zonnige woonkamer (salon, televisie, Telenet digitaal + wifi). Open ingerichte keuken met...Meer info

Te koop

Fafchamp III
Fafchamp IIIKoksijdeAppartement | 2 Slpk
Prachtig gezellig appartement tussen zee en Koninklijke baan. Vanop het terras kunt u de zee waarnemen. Klein gezellige residentie. Het appartement beschikt over een woonkamer met terras, open ingerichte keuken, badkamer met ligbad, douche en wastafel. Afzonderlijk toilet en berging. 2...Meer info

Verhuring op lange termijn

Vidoshi
Vidoshi KoksijdeAppartement | 2 Slpk
Gezellig, comfortabel en zonnig appartement met 2 slaapkamers in een kleinschalige residentie te huur op jaarbasis. Bestaande uit: inkomhal, gezellige zonnige woonkamer met open ingerichte keuken. Douchekamer met douche - wastafel en toilet. 2 slaapkamers waarvan één mansardekamer. Zonnig...Meer info